• Product

    You have no items in your cart.

Oregon Scientific – Smart Living

Smart Living - embracing innovations that help you live smarter, so you can be happier, healthier and more productive.

In the flurry of modern life, the search for richer, fuller experiences may be stymied by the incredible amount of stimuli we receive every day. At Oregon Scientific, we believe life should be lived smarter, not harder.

Founded in 1989 in Portland, USA, Oregon Scientific embraces innovations that contribute to people’s betterment and well-being. Oregon Scientific products do more than simply beautify our homes and offices – they enable us to pursue our personal goals for better health, better work and living spaces and better fulfilment in all we do.

When you purchase a Oregon Scientific product, you’re empowering your lifestyle with smart ideas that help you maximise your potential each day.

Oregon Scientifics’ products are made with innovation, precision and passion to bring fresh perspectives to every aspect of your daily life. We welcome you to peruse our catalogue and discover how our products enrich your living and working environment.

Download Product Catalogue

Image Helpison

Helpison Image


1) How can I recycle my product?
Answer: Click Here

2) The weather data (temperature, rain gauge, wind, UV, etc.) is not transmitting / displaying on my main unit.
Answer: Download this troubleshooting guide. Click here

3) I misplaced my user manual, where can we download a copy? 
Answer: Click Here, to lookup your manual by model number. 

4) I would like to purchase a wireless sensor, how do I find a compatible sensor?
Answer: Click Here, to find a compatible sensor by your main unit's model number. 

5) How do I program my weather radio?
Answer: Download these Quick Start Guides on how to setup your weather radio. 
-Model No: WR601 Emergency Portable Weather Radio
-Model No: WR602 Emergency Public Alert Radio
-Model No: WR603 Emergency Public Alert Radio with Weather Station
-Model No: WR113 Weather Radio with Temperature and Freeze Alarm

6) Where can I purchase replacement parts or additional accessories?
Answer: Click here to view our online offering of accessories and replacement parts. We do not offer AC power adapters. Replacement adapters can be purchased at your local electronics store. 

7) Does Oregon Scientific offer repair services?
Answer: Oregon Scientific does not offer repair services. Oregon Scientific products have a 1 year limited warranty (Toys have a limited 90 day warranty).

8) My wireless BBQ thermometer continues to flash 199F?
Answer: The metal temperature probe needs to be replaced. Click here to purchase.  

Can't find the answer you need? Please click here to submit an online help request.